Inici
 
 
 
Banc de Semen
CLONE ESPAÑA es el resultat de més de 12 anys d’experiència en el camp de la congelació de semen caní. A partir del 2008, la nostra Unitat de Reproducció Canina de Catalunya, ha passat a formar part de la xarxa mundial de Bancs de Semen CLONE, amb la finalitat d’oferir als nostres clients, la possibilitat de disposar en el nostre país de les millors i més contrastades tècniques de crioconservació.

L’alt índex d’èxits en les inseminacions realitzades amb semen refrigerat i congelat obtingudes amb el sistema CLONE, contrastat amb el miler de camades produïdes en el món, ens va animar a formar part d’aquesta franquícia de solvència contrastada i prestigi reconegut.

El DR. George Govette ha desenvolupat la tècnica de conservació de semen caní que proporciona una garantia de fecunditat que arriba al 91% en golden retrievers, utilitzant la tècnica d’inseminació transcervical amb sonda noruega, utilitzant només 1 mililitre d’esperma diluïda amb els conservants desenvolupats en el centre de Chester Springs (PA). Amb el sistema CLONE, la viaibilitat després d’afegir l’activador i una vegada temperada la solució, es major al 80%, davant d'altres sistemes que no arriben al 40-50%. La motilitat del semen congelat amb el sistema CLONE, és també molt superior a la aconseguida amb els diluents tradicionals.

El semen descongelat pot arribar a sobreviure en capacitats fecundatives completes fins a 3 dies després de la descongelació (si es manté en refrigeració), a causa de l'efecte protector que exerceix sobre l'esperma l’exclusiu diluent.

El semen preparat con els diluents CLONE millora la seva qualitat degut a que, amb aquest mètode, s’eliminen les substàncies i líquids que componen l’ ejaculat, i conserva exclusivament els espermatozous perquè siguin diluïts amb els protectors dissenyats por CLONE.

A més, el sistema de marcatge i emmagatzematge de les palletes de semen congelat, unitari per a tots els bancs de semen CLONE a tot el món, permet treballar amb un sistema de bones pràctiques i una metodologia estàndard, la qual facilita l'intercanvi entre els diferents bancs CLONE i evita possibles errors. Tots els centres identifiquem cadascuna de les palletes amb uns camps preestablerts, tal i com es pot veure en l'exemple:

ES - A 0000 - A OCT - 27 - 2008 AFGHAN HOUND LOE 56567655765
El semen congelat, pot ser conservat en qualsevol dels nostres bancs CLONE repartits arreu del món, podem enviar dosis allà on siguin requerides, o bé guardar-les en el nostre banc esperant el moment en que necessitin ser usades.

Si el seu semental pateix una malaltia que li pugui provocar l'esterilitat o fins i tot després de la seva mort, vostè pot disposar durant anys d'una reserva genètica de l'exemplar, amb totes les qualitats i garanties que el nostre sistema li proporciona.
Nota Legal Política de vendes i devolucions
CLONE ESPAÑA
Polígon Industrial "El Carrilet" - C/ Pla de l'Estany 5
17244 - Cassà de la Selva
T. +34 972 460 858
Situació