Inici
 
 
 
Presentació
Ricard Córdoba, veterinari llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona, comença a interessar pel món de la reproducció canina l'any 1994, a partir del tracte professional amb un criador de mastins espanyols el qual tenia la necessitat d'intercanviar semen caní de forma freqüent amb un altre centre situat a més de cinc-cents quilòmetres de distància.

L' interès en els temes de reproducció el porta a ingressar a l'any 1996 en el GERPAC-AVEPA, grup de veterinaris especialitzats en reproducció d'animals de companyia, del qual segueix sent un membre actiu.

Paral•lelament, inicia la seva formació especialitzada en la Facultat de Veterinària de Lyon, concretament en el CERREC(Centre d' Étude et Recherche en Reproduction et Elevage Canin), junt als doctors Alain Fontbonne i Samuel Buff, els quals varen impartir un postgrau en tècniques de congelació i conservació de semen caní.

L’any 1997 va fundar el primer banc d’esperma caní d’Espanya, la Unitat de Reproducció Canina de Catalunya, el que va causar un gran impacte mediàtic.

Més tard, participa en el Congrés Mundial de Reproducció a Oslo, i en els europeus de Barcelona, Liège i Viena, així com en diverses conferències per tota la geografia espanyola.

El 2008, després de 12 anys treballant amb el sistema europeu de congelació de semen caní, s’integra en la xarxa de bancs CLONE, distribuïts arreu del món i amb seu central als Estats Units.
Nota Legal Política de vendes i devolucions
CLONE ESPAÑA
Polígon Industrial "El Carrilet" - C/ Pla de l'Estany 5
17244 - Cassà de la Selva
T. +34 972 460 858
Situació