Inici
 
 
 
Documents
MILLOR ATENCIO AL CLIENT

PER UNA MILLORA EN EL SERVEI D'ATENCIÓ ALS CLIENTS, A PARTIR D'ARA US INFORMEM QUE PODREU DEMANAR CITA PRÈVIA TRUCANT AL TEL. 972 460 858

AMB AQUEST SERVEI VOLEM EVITAR ESPERES INNECESSÀRIES QUE FAN PERDRE EL VOSTRE TEMPS I QUE NOSALTRES US PODEM ATENDRE DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE.

GRÀCIES PER LA VOSTRA COMPRENSIÓ.

L'EQUIP DE CLONE

 
 
DOMINANCIA EN GOSSOS Descarregar
45.16Kb
US ADJUNTEM UN DOCUMENT QUE US POT AJUDAR A ENTENDRE EL VOSTRE ANIMAL DE COMPANYIA
 
 
REGULACIONS INTERNACIONALS PER A L'ENVIAMENT D'ESPERMA CANI Descarregar
180.57Kb

Us detallem els requisits que determinats paisos exigeixen per a l'enviament d'esperma cani. Aquestes exigencies poden canviar en qualsevol moment per decisio del pais importador/exportador, o per alertes biologiques de seguretat internacional

 
 
CONDICIONS RSCE PER INSCRIURE CAMADES NASCUDES D'INSEMINACIO ARTIFICIAL AMB SEMEN CONGELAT

Normativa de la RSCE para la congelación e inseminación con Semen Congelado

El donante de semen debe estar inscrito en un libro de orígenes de un país reconocido por la FCI, y que se acredite documentalmente.
El donante deberá de estar identificado mediante tatuaje o microchip, y disponer además de la identificación por ADN en una facultad de veterinaria reconocida por la RSCE (UCM Madrid o UAB Barcelona) , en su defecto aportar una muestra (sangre,pelos etc..) para su posterior análisis.
El donante no debe de haber cumplido los 11 años, en el momento de la extracción de la muestra, depositada en un Banco de semen. El proceso de congelación se haya realizado bajo el control de un Veterinario colegiado en con experiencia reconocida en reproducción canina en el país de origen.
Certificado del Banco de Semen o de un Veterinario colegiado que autentifique la procedencia de la muestra y los datos del propietario
Certificado del Veterinario colegiado que realice la inseminación, con los datos de la hembra receptora y de su propietario (modelo conjunto GERPAC – RSCE).
La RSCE se reserva el derecho de inspeccionar la autenticidad de la camada y realizar los controles morfológicos y genéticos que considere oportunos con gastos a cargo del criador                                         .

 
 
DETERMINACIO DEL MOMENT OPTIM PER LA MONTA Descarregar
189.1Kb

En aquest article podeu veure de quina manera es pot ajustar un aparellament per tal d'obtenir els millors resultats, tant en montes naturals com per inseminacions artificials. Tambe es molt interessant per enviaments de semen refrigerat i inseminacions artificials amb congelat, el saber el moment optim per la monta.

 
 
INFERTILITAT A LA GOSSA Descarregar
777.97Kb

Aquest article us detalla totes les possibles causes d'infertilitat a la gossa

 
 
EVALUACIO PROBLEMES REPRODUCTIUS DEL MASCLE Descarregar
330.46Kb

Aquest article us mostra totes les possibilitats que poden provocar infertilitat en el mascle cani. Es tracta d'un estudi molt detallat, ben documentat i amb moltes imatges, el qual us pot ajudar a comprendre les multiples causes d'infertilitat del macle cani.

 
 
INSEMINACIO INTRAUTERINA AMB CATETER NORUEG Descarregar
92.27Kb
Aqui podeu veure com es realitza la inseminacio amb la sonda Farstad o cateter norueg, el qual permet dipositar la dosi de semen dins el cos uteri.
 
 
HERPESVIRUS CANI Descarregar
175.92Kb

En aquest article de la revista IVIS, trobareu una amplia informacio sobre l herpesvirus cani

 

 
 
PARVOVIRUS CANI Descarregar
171.15Kb

En aquest article de IVIS trobareu tota la informacio sobre la parvovirosi, malaltia que pot afectar de forma molt greu als nostres cadells.

 
 
UTILITZACIO D'ACID FOLIC EN BRAQUICEFALICS Descarregar
545.41Kb
Darrerament es parla molt de la utilitzacio d'acid folic en braquicefalics, com a preventiu contra el llavi lepori i el paladar fenestrat. Aqui podeu veure un estudi riguros sobre el tema.
 
 
UTILITZACIO DE PROGESTAGENS EN P.A. Descarregar
218.6Kb

Aquest article detalla els pros i contres de la utilitzacio de progestagens en els animals de companyia, els seus efectes adversos i les diferents possibilitats

 
 
PREDISPOSICIO GENETICA A EFECTES ADVERSOS A MEDICAMENTS Descarregar
103.21Kb
Amb l'avanç en l'estudi de la possible herencia genetica de diferents patologies, s'ha trobat que hi ha un relactiva predisposicio genetica en la possibilitat de patir efectes adversos despres d'aplicar determinats farmacs.
 
 
NORMATIVA DE LA RSCE PER A LA CONGELACIO DE SEMEN CANI Descarregar
25Kb
 
 
ANTAGENE, LABORATORI GENETIC Descarregar
82.23Kb
Aqui trobareu el llistat de proves genetiques per determinar possibles patologies lligades a la raça, detectables per tecniques PCR i de estudi genetic.
 
 
ENVIO SEMEN CONGELAT AMB DRY ICE Descarregar
505.83Kb

Aquest document mostra les possibilitats d'enviament de mostres biologiques congelades, amb el metode de DRY ICE, gel sec a base de boletyes de CO2 solid, el que abarateix molt les despeses d'enviament

 
 
MVE VAPOR SHIPPERS Descarregar
809.52Kb

Aqui us mostrem com s'envien les mosrtes de semen congelat. Cal utilitzar tanks de vapors de nitrogen, protegits, que evitin accidents durant el transport. Aquests contenidors estan autoritzats per UN i IATA

 
 
CONTRACTE DE CONGELACIO CLONE Descarregar
585.47Kb

Model de contracte de congelació d'esperma caní que cal omplir a tots els centres CLONE del món

Nota Legal Política de vendes i devolucions
CLONE ESPAÑA
Polígon Industrial "El Carrilet" - C/ Pla de l'Estany 5
17244 - Cassà de la Selva
T. +34 972 460 858
Situació